ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Αδελφότητα Κραψιτών Αθηνών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κοπή της προωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου,  την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη.

Η λαμπρή εκδήλωση, που ξεκίνησε με τη χορωδία των 5 ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Δημητρίου, προσέλκυσε πλήθος πολιτικών, φορέων, σωματείων, συλλόγων, δημοτών/ισσών και φίλων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου.

Την Αδελφότητα Κραψιτών Αθηνών, εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΔΣ κος Ηλίας Καντζέλης, μαζί με τα μέλη ΔΣ κκ Δανάη Σιακαμπένη-Λιούτα, Μαρία Μέλλου-Νάσιου,  Γεώργιο Καντζέλη και την πρόεδρο Ελένη Καντζέλη,  που παρέστη με την ιδιότητα της Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης Πολιτών και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

22/04/2023 «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ»

«Αλαφροϊσκιωτε καλέ, για πες, Εψές τι ‘δες;»«Είδα… νύχτα Σαββάτου, 22 Απριλίου 2023, γιομάτη Θαύματα!»Είδα, ένα ανεπανάληπτο «Παραδοσιακό Γλέντι» της Αδελφότητας Κραψιτών Αθηνών, μεΔώδεκα μουσικούς επί