07/10/2017 ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ _ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΑΨΙΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ 7/10/2017 «ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ»

Με μια ευχή έπρεπε να επιστρέψουν όλα στην κανονική τους ροή μετά από μία αναπάντεχη καταιγίδα, το βράδυ του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2017, λίγο πριν το καλωσόρισμα , στην εκδήλωση της Αδελφότητας των Απανταχού Κραψιτών που έλαβε χώρα στο προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Οι Κραψίτες από το πρωί του Σαββάτου είχαν στρώσει τα τραπέζια και τους πάγκους με το φαγητό, οι σούβλες έψηναν τη προβατίνα και όλα ήταν έτοιμα λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα για ν’αρχίσει η Γιορτή.

Και πράγματι εκεί, γύρω στις 9:30 μμ, μετά από την καθυστέρηση που προκάλεσε η φθινοπωρινή μπόρα, η Ηπειρώτισσα Βάνα Μπάρμπα καλωσόριζε θερμά τους περίπου 800 καλεσμένους που κατέκλυσαν τον φιλόξενο χώρο.

Η εκδήλωση ήταν σε συν διοργάνωση με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, μία άρτια εκδήλωση η οποία επικοινωνήθηκε στα ΜΜΕ και στον τύπο και έφερε στον Δήμο μας πολλούς φίλους από διάφορους Ηπειρώτικους Συλλόγους στην Αττική.

Στα highlights ήταν η στιγμή της βράβευσης των τριών Ηπειρώτικων συλλόγων, μία πρωτοβουλία της προέδρου του συλλόγου κας Ελένης Καντζέλη, η οποία μαζί με τον εκπρόσωπο της Πανηπειρωτικής κο Κωνή Κωνσταντίνο βράβευσαν τους:

1) Σύνδεσμος Ηπειρωτών Πειραιά ως τον μακροβιότερο σύλλογο στην Αττική που αριθμεί 131 χρόνια λειτουργίας και η βράβευση έγινε στο πρόσωπο του προέδρου της κου Λένη

2) Του Συλλόγου Ηπειρωτών Ανω Λιοσίων ως το πολυπληθέστερο σύλλογο Ηπειρωτών στην Αττική και η βράβευση έγινε στο πρόσωπο του προέδρου τους κου Χρήστου Ρούσσα.

3) Του Ενιαίου Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ» για το εμπνευσμένο έργο τους και την προσφορά τους στον πολιτισμό. Το βραβείο παρέλαβε η κα Δώρα Ντόλου με την ιδιότητα της ταμία Του ΔΣ λόγω υποχρεώσεων της προέδρου κας Παπαδοπούλου.

Και ήρθε η ώρα της μουσικής και ήχησαν οι ήχοι από το Κλαρίνο του ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑ ΧΑΛΚΙΑ, του εγγονού του Πέτρου, του Θοδωρή Γεωργόπουλου και των τραγουδιστών Αντώνη Κυρίτση και του γιου Θωμά , του Στάθη Πολύζου και όλων των υπολοίπων μουσικών που πλαισίωναν την ορχήστρα και ο κόσμος συνέρρεε στο χορό σε τριπλοκάγκελα, χωρίς διακοπή μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, τραγουδώντας όλοι μαζί τα τραγούδια της Ευάνδρου Ηπείρου της Απείρου Χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2023

Σας ευχαριστούμε 🙏🏼🙏🏼όλες και όλους από καρδιάς, για την πράξη αγάπης🎁ενισχύοντας, με την αρθρόα προσέλευσή σας, το φετινό Χριστουγεννιάτικο μας bazaar στην ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ το

19/11/2023  ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ

Ποιήτρια Στιχουργός ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΧΗ Τίτλος βιβλίου «ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΕΣ»   Εκδόσεις Ελίκρανον Η Αθανασία (Νάνσυ)  Παχή  με καταγωγή από τα Θεοδώριανα Άρτας,  παρουσιάζει στην ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ,  την Κυριακή

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 25-09-2023 ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ (Ιωαννίνων) ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  (ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 25/09/2023)  ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αφροδίτη Γρηγορίου-Μπάλλα ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ιωάννης Παπαηλίας ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Λαμπρινή Υφαντή-Θεοδώρου                                 (με αναπλ.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΤΟΜΑΡΑΣ (1946-2023)

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την απώλεια ενός ιδιαίτερα,  σημαντικού  παλαίμαχου μέλους της Αδελφότητας Αθηνών,  του    Ευάγγελου Τομαρά του Γεωργίου και της Παρασκευής (το γένος