17/06/2017 ΝΕΟΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΙΟΛΗ

ΝΕΟΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΑΨΙΤΩΝ 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΠΙΣΤΙΟΛΗ 

Το ΔΣ της Αδελφότητας  των Απανταχού  Κραψιτών Αθηνών (ΚΡΑΨΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΔΡΙΣΚΟΣ – Νομού Ιωαννίνων),  θα πραγματοποιήσει ανοικτή μουσική εκδήλωση το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21:00 στην έδρα (πεζόδρομος Ηπείρου 41- Αγιος Δημήτριος έναντι πλατεία Βελουχιώτη). 

Πρόκειται για μουσική βραδιά σε live stage η οποία  εντάσσεται στις πολιτιστικές δράσεις  για τους νέους που έχουν ακούσματα από τη νεότερη μέχρι και την παραδοσιακή μας μουσική.   

Ο δημοφιλής  &  ταλαντούχος μουσικός Κωνσταντής Πιστιόλης με καταγωγή από την Κόνιτσα, θα αναλάβει αυτή τη βραδιά του Σαββάτου να τη γεμίσει  με  μουσικά ηχοχρώματα . Βιρτουόζος στα πνευστά, αλλά και σε ό,τι όργανο βάλει ο νους, απολαμβάνει την ενασχόληση του με τη μουσική όπως τίποτα άλλο και αυτό φαίνεται. Από γκαϊντα, κλαρίνο, μελλόντικα, κιθάρα, κοντραμπάσο και τύμπανα μέχρι didgeridoo η λίστα είναι μεγάλη.  

Καλούμε τους νέους και όσους αισθάνονται νέοι, να μοιραστούν μαζί μας αυτή την ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα Ελένη Καντζέλη 6972 778 313 & Γιώργος Ζαρμπαλάς 6972 999 676 

Η πρόεδρος του ΔΣ 

Ελένη Καντζέλη 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

6/4/2024   – Παρουσίαση Κρητικής Φορεσιάς –

«ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ  ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» Εγκαινιάζουμε το οδοιπορικό μας στην ‘Αυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της πατρίδας μας, μιας κληρονομιάς που λειτουργεί ως πηγή  της

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR 2024

Τo Πασχαλινό μας Εορταστικό Παζάρι, ανοίγει τις πύλες του, στην ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ, το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00, με χειροποίητες προτάσεις, για δώρα