8/12/2023  ΒΡΑΔΙΑ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μία γιορταστική βραδιά γλεντιού με τα μέλη των εργαστηρίων μας, η οποία ήταν αφιερωμένη,  σε όλους  αυτούς τους «ξεχωριστούς ανθρώπους» των χορευτικών μας τμημάτων, που η μουσική και ο χορός, είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής τους.

Με  ενορχηστρωτές τους χοροδιδασκάλους μας Κώστα Τομαρά, Μαρία Βασιλάκη & Μαρία Μέλλου, βιώσαμε την μαγεία της ζεύξης των κοινών συναισθημάτων της χαρμολύπης, με τα διαδοχικά μουσικά και χορευτικά περάσματα από την Στεριά και την Θάλασσα της πατρίδας μας.

Ευχαριστούμε τον  Κώστα Τομαρά για το μουσικό «παίδεμα» σε ρόλο  D.J. της  βραδιάς, που ήταν μοναδικός!

Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη  του καταστήματος εστίασης «ΠΛΩΡΗ» πρώην φιλετάκια του Φιξ, στην Λεωφ Αλ.Παπαναστασίου 19, ‘Αγιο Δημήτριο, κ. Γιώργο, που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας και μας χόρτασε με τα γευστικά του πιάτα.

Από το Δ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

25/05/2024 “Παραδοσιακές Φορεσιές της Νησιωτικής Ελλάδας“ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άυλη πολιτιστική κληρονομιά είναι η ζώσα παράδοση και όταν αυτή,ανταμώνεται  κι ενώνει τις δυνάμεις της, τότε μόνο συγκλονιστικό μπορεί να είναιτο αποτέλεσμα!To Σάββατο, 25 Μαΐου 2024,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓ. ΚΟΣΜΑΣ 1η ΘΕΣΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ u17

«2ο Prishtina Open Table Tennis International Tournament 7-9/6/2024» Ο Γιώργος Κοσμάς (Κραψίτης στην καταγωγή) σχολίασε την επιτυχία του σταsocial:Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την κατάκτηση της 1ης  θέσης  στο