«ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ»  ΣΕ ΚΥΚΛΩΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΨΙΤΕΣ

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 8:30 το βράδυ, στον αυλόγυρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, Αγίου Δημητρίου, η Αδελφότητα των Απανταχού Κραψιτών Αθηνών, σας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι, με  παραδοσιακά ηχοχρώματα.

Τα «ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ», μια μουσική παρέα που αποτελείται από την  Δάφνη  Παπαστρατή (κλαρίνο), τον Δημήτρη Αθανασόπουλο (λαούτο, τσαμπούνα), την Κατερίνα Ελευθερίου (ντέφι, νταούλι και τουμπάκι) και τον Θάνο Γεωργόπουλο (βιολί), έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους ήχους της Ηπείρου και όχι μόνο!

Η μουσική με το τραγούδι  τους, είναι   θεραπαινίδες  του συναισθήματος της χαρμολύπης και ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στο χορό και να μας γειώσουν,  το βράδυ του Σαββάτου, με τρεις  απολαυστικές ώρες  μέθεξης, στην παράδοση  της πατρίδας μας.

‘Εναρξη: 20:30

check point : 6ο Δημοτικό Σχολείο

(Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 186, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 41). Είσοδος από τον πεζόδρομο της οδού Ηπείρου.

Εισιτήριο: €5,00

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

25/05/2024 “Παραδοσιακές Φορεσιές της Νησιωτικής Ελλάδας“ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άυλη πολιτιστική κληρονομιά είναι η ζώσα παράδοση και όταν αυτή,ανταμώνεται  κι ενώνει τις δυνάμεις της, τότε μόνο συγκλονιστικό μπορεί να είναιτο αποτέλεσμα!To Σάββατο, 25 Μαΐου 2024,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓ. ΚΟΣΜΑΣ 1η ΘΕΣΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ u17

«2ο Prishtina Open Table Tennis International Tournament 7-9/6/2024» Ο Γιώργος Κοσμάς (Κραψίτης στην καταγωγή) σχολίασε την επιτυχία του σταsocial:Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την κατάκτηση της 1ης  θέσης  στο