ΑΠΟΚΡΙΑ 2022

 ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ Σάββατο 5/3/2022

Η Αδελφότητα Κραψιτών Αθηνών, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, από τις  στις 10:00 το πρωί στην «ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ», άνοιξε τις πόρτες στην προσφορά αγάπης και ανθρωπιάς, υποδεχόμενοι τρόφιμα μακράς διάρκειας και Ιατροφαρμακευτικό  Υλικό για τον άμαχο πληθυσμό της χειμάζουσας Ουκρανίας.

Κραψίτες και φίλοι  της αδελφότητας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με τρόπο συγκινητικό, από νωρίς το πρωί μέχρι  αργά το βράδυ του Σαββάτου. 

Το βράδυ της ίδιας ημέρας  και ενώ η δράση της ανθρωπιστικής βοήθειας  ήταν σε εξέλιξη, υπήρχε προγραμματισμένη   γιορτή για την Αποκριά  με ώρα έναρξης την 18:00 όπου οι προσερχόμενοι μπορούσαν να   αφήσουν την προσφορά τους στην Ουκρανία αντί εισιτηρίου.

Η αδελφότητα προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντας   φιλοξενία  με δωρεάν γεύμα   (ζεστή σούπα τραχανά που μαγειρευόταν σε καζάνι την ίδια στιγμή) και άφθονο τσίπουρο. Την μουσική πλαισίωση της βραδιάς  είχε η ορχήστρα του Δόκιμου Χαραλάμπους και στο τραγούδι ήταν ο Δημήτρης Τζουμερκιώτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας  κος Μάκης Κιάμος, η Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου, ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Ασπροπύργου κος Κώστας Ζηκόπουλος και πλήθος κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ (1934-2023)

Την Παρ 19/01/2023, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, το μέλος της Αδελφότητας Αθηνών Χρήστος Παπαπέτρος  του Γεωργίου  και της Βασιλικής! Ενεργό μέλος

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Το πρωινό της Κυριακής, 15 Ιανουαρίου 2023, ο πεζόδρομος της οδού Ηπείρου στο νούμερο 41, στον Άγιο Δημήτριο, πλημμύρισε από ευχές, αγκαλιές και μουσική, στην

Καλλιτεχνικά και Εικαστικά Εργαστήρια 2023

Η Αδελφότητα των Απανταχού Κραψιτών Αθηνών ανακοινώνει την επανέναρξη των δωρεάν Καλλιτεχνικών και Εικαστικών Εργαστηρίων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και πραγματοποιούνται καθημερινά στη Στέγη Κραψιτών