Αποκριά στη Στέγη των Κραψιτών

Η Αδελφότητα των Απανταχού Κραψιτών Αθηνών, κλείνει την περίοδο της Αποκριάς με μία βραδιά ηπειρώτικης  παράδοσης,  υπό τον ήχο της παραδοσιακής ορχήστρας του Δόκιμου Χαραλάμπους,  στην φιλόξενη  «ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΚΡΑΨΙΤΩΝ», το Σάββατο 05.03.2022  και ώρα 18:00-22:00.

Η εκδήλωση υλοποιείται σε πείσμα των δύσκολων καιρών,  υιοθετώντας τον  στίχο του ποιητή Ελύτη « ‘Ό,τι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα» γιατί η  μουσική παράδοση της Ηπείρου  αναγεννά την χαρμολύπη μας. Οι παρέες γράφουν ιστορία ….

Σας περιμένουμε το Σάββατο στις 18:00, τηρώντας  τα υγειονομικά πρωτόκολλα covid-19 που ισχύουν για όλους τους κλειστούς χώρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

25/05/2024 “Παραδοσιακές Φορεσιές της Νησιωτικής Ελλάδας“ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άυλη πολιτιστική κληρονομιά είναι η ζώσα παράδοση και όταν αυτή,ανταμώνεται  κι ενώνει τις δυνάμεις της, τότε μόνο συγκλονιστικό μπορεί να είναιτο αποτέλεσμα!To Σάββατο, 25 Μαΐου 2024,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓ. ΚΟΣΜΑΣ 1η ΘΕΣΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ u17

«2ο Prishtina Open Table Tennis International Tournament 7-9/6/2024» Ο Γιώργος Κοσμάς (Κραψίτης στην καταγωγή) σχολίασε την επιτυχία του σταsocial:Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την κατάκτηση της 1ης  θέσης  στο