έφυγαν από τη ζωή …

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν.ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ (1934)

Την 18/6/2021 απωλέσαμε, εντελώς ξαφνικά,,ένα σημαντικό μέλος κι ευεργέτη της αδελφότητας Αθηνών τον Γεώργιο Καραφέρη. Επιφανής ιατρός και πατριώτης, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, συνέδραμε εν ζωή με την παρουσία του και την φιλανθρωπία του στις δράσεις του συλλόγου μας και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει μία δωρεά ακινήτου για την ανέγερση ξενώνα στο χωριό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

ΧΡΗΣΤΟΣ Χαρ.ΣΤΟΛΗΣ

Την 21/6/2021 έφυγε από τη ζωή ένα ιδρυτικό μέλος της Αδελφότητας Αθηνών ο δικηγόρος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΛΗΣ. Πρωτεργάτης, Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και μέλος του 1ου ΔΣ της αδελφότητας Αθηνών το 1976, με τη σύζυγό του (συμβολαιογράφο)συνέδραμαν αφιλοκερδώς στην ολοκλήρωση των συμβολαιογραφικών πράξεων για την απόκτηση των δύο (γραφείων)στην Αιόλου 102. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΝΤΖΕΛΗ (1935-2021)

Στις 14/08/2021 έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία  86 ετών, το μέλος της αδελφότητας Αθηνών,  Μαργαρίτα Καντζέλη (σύζυγος του αειμνήστου Θωμά Καντζέλη) . Η εξόδιος ακολουθία   τελέσθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κράψης και κηδεύτηκε στη συνέχεια στο κοιμητήριο Κράψης. Η ίδια ευτύχησε εν ζωή, με τρία παιδιά (Βασιλική, Γεώργιο & Ευτυχία), 6εγγόνια και 4 δισέγγονα. Το ΔΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους της .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2022 -2023

Νέος μήνας από σήμερα, αλλαγή συνηθειών, αλλαγή εποχής. Η  «ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ»,  στην οδό Ηπείρου 41 (έναντι πλ. Α.Βελουχιώτη), δημιουργεί  εργαστήρια χορού, χορωδίας και ευεξίας,  ΔΩΡΕΑΝ για τους φίλους, μέλη και

 ΒΡΥΣΗ ΑΗ-ΛΙΑ  ΚΡΑΨΗΣ  (Ιούλιος 2022)

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε, ανήμερα της γιορτής του Αη Λιά  την 20/7/2022, η κατασκευή μίας νέας  πέτρινης βρύσης στο χωριό μας, στην τοποθεσία του Προφήτη Ηλία (στο ανάντι